Meest gestelde vragen…

Hoe snel levert For your pants only? For your pants only levert haar producten, indien voorradig, binnen maximaal drie tot vijf werkdagen na ontvangst van je betaling. Bij elk product staat vermeld of het desbetreffende artikel op voorraad is. Let op: zaterdag en zondag gelden niet als werkdagen. Orders in het weekend worden pas maandag behandeld!

Wat zijn de bezorgkosten? Voor alle bestellingen, betaal je een standaard verzendbijdrage van €4,95. For your pants only heeft de verzending uitbesteed aan PostNL. Binnen Almere worden alle bestellingen gratis en persoonlijk bezorgd.

Hoe worden de bezorgkosten berekend? Voor het verzendklaar maken, controleren en verzenden van je bestelling, betaal je voornoemde tarieven. Mocht je bestelling in meerdere delen geleverd worden, dan betaalt For your pants only de extra verzendkosten. Je hoeft dus niet te betalen voor naleveringen. Voor bestellingen boven de €70,00 wordt geen verzendbijdrage in rekening gebracht. De bijdrage bezorgkosten is altijd het zelfde, ongeacht of je een of meerdere producten bestelt. Bij een bestelling van meerdere producten, ben je dus relatief goedkoper uit. De werkelijke kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen namelijk €6.95. For your pants only neemt dus standaard een deel van de werkelijke kosten voor haar rekening.

Kan ik een artikel ruilen of retourneren? Artikelen kunnen binnen 14 dagen na verzending van je bestelling geruild of geretourneerd worden. Mocht een artikel niet meer in voorraad zijn, dan kun je een ander artikel uitkiezen. Als je het artikel retour stuurt, zullen wij je betaling, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, terugstorten. De producten moeten in de originele, onbeschadigde verpakking en met aangehecht kaartje teruggestuurd worden. Als het kaartje niet aan het artikel vastzit, zal het niet in behandeling genomen worden. De verzendkosten van de ruiling worden helaas niet door ons vergoed. Ook dien je het ruil- of retourformulier, ingevuld, mee te sturen.

Let op: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Ruilingen en retouren moeten voorzien zijn van de originele verpakking en bijbehorend kaartje aan het artikel. Artikelen die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen! Er wordt in dat geval geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Eventuele kosten die For your pants only heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend. Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handlingskosten. Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor ruilingen/ retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Zijn er kosten verbonden aan het ruilen van een product? Alleen de kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik ruilen/retourneren? Je kunt het product in de originele, onbeschadigde verpakking retour sturen naar: For Your Pants Only p/a Ditha Bonita Conceptstore De Binderij 60B 1321 EK Almere Je kunt voor een retourzending gebruik maken van ons retourformulier:  StandaardRetourbonFYPO Let op: Binnen Almere worden retouren gratis opgehaald.

Wanneer krijg ik mijn geld terug bij retourneren? Binnen 14 dagen wordt je geld teruggestort op je rekening. Worden er ook artikelen naar het buitenland verzonden en hoe zit het dan met de voorwaarden? For your pants only verzendt ook naar het buitenland. Wij rekenen de standaard PostNL tarieven voor Europese bestemmingen. Mocht je buiten Europa wonen, dan kun je ons een e-mail sturen waarna wij een opgaaf kunnen doen van de verzendkosten.

Ik wil mijn bestelling graag op een ander adres laten bezorgen, kan dat? Je kunt bij je bestelling een ander afleveradres opgeven. Je kunt ons ook een e-mail sturen waarin je verzoekt om het pakketje op een ander adres af te laten leveren.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden? Je bestelling wordt in een neutrale verpakking verzonden via de PostNL.

Ophalen Het is ook mogelijk je bestelling persoonlijk op te halen in de conceptstore van Ditha Bonita. Adres: De Binderij 60B, 1321 EK Almere. Vanzelfsprekend hoef je de verzendkosten dan niet te betalen. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 11:00uur.