Betalen

Wanneer je een online bestelling doet, dan wil je natuurlijk dat dit zo gemakkelijk mogelijk gaat op het moment van betaling. Daarnaast is het ook wel zo prettig om zo veel mogelijk keuze in betaalmogelijkheden te hebben wanneer je afrekent. Bij For Your Pants Only heb je diverse mogelijkheden om je bestelling af te rekenen.

In de webshop van For Your Pants Only betaal je veilig en gemakkelijk via de internetkassa van Buckaroo. Wij accepteren iDeal, Bancontact, Creditcards, Mr. Cash, KBC betaalknop, Sofort banking, QR betalingen, PayPal, Klarna en bankoverschrijving als betaalmiddelen.

Veilig Betalen

Beveiligde Kassa
For Your Pants Only beschikt over een beveiligde kassa. Dit betekent dat je gegevens niet zichtbaar zijn voor derden.

Klarna (achteraf betalen)
Koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite.
Klarna voert voor For Your Pants Only het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna via de Klarna App kunt inzien en betalen. Met de Klarna App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij For Your Pants Only achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Paypal
Met PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken,

Vooruit betalen of betalen via bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen zelf het verschuldigde bedrag over te maken op de bankrekening van For Your Pants Only. Als je ons een mail stuurt met je bestelling, ontvang je automatisch van ons een e-mail met daarin al je bestelgegevens en de bankgegevens om je bestelling te betalen. Na ontvangst van de betaling wordt je zending, indien op voorraad, binnen drie tot vijf werkdagen verstuurd.